#baehyunsung

215
All Photos

Photos about #baehyunsung

I just finished watching Extraordinary You and I decided to draw Baek Kyung

Dec 7, 2019

I just finished watching Extraordinary You and I decided to draw Baek Kyung's younger brother😊. I hope you liked it. ❤❤❤❤ bxbxbxbxb_ ° ° ° ° ° ° ° ° #baehyunsung #extraordinaryyou #kdrama #baekkyung #eundanoh #korean #koreandrama #loveplaylist #koreanboy #sketch #artistsofinstagram #arts_promote #art #artoftheday #artwork #instaart

🎬📝
من معتقدم خدا تویِ کارخونه ی تولید بشریتش چندتا نم ...

Dec 5, 2019

🎬📝 من معتقدم خدا تویِ کارخونه ی تولید بشریتش چندتا نمونه ی کوچیک از خودش زده ،ول کرده تو دنیا😁 ،تا ماهایی که هیچ جوره با دانسته های بشری درمورد ماورا و آینده و چجوریت اون دنیا حال نمیکنیم توسط اونا مجذوب بشیم... سلام...من هستم؛ یک بشر مجذوب شده😂 . . اومدم کراش جدیدم رو بهتون معرفی کنم (خدایی دست به کراش من بزنید ناراحت میشم...بدجور) معرفی می کنم: Moo Ryoo نویسنده ی وبتونِ July Found by Chance♥♥♥ . . یعنی اونقدر در مورد این کار قاطیم که نمیدونم چطور توصیف کنم حسمُ اول: به نظرم Moo Ryoo با وبتونِ-به شیوه ی خواب سلیمانی - ـش یه صاحب کتابِ 😉😂 که به توحید،نبوت،امامت(این دومورد اخیر رو یحتملا به صورت ناخواسته😂 مگر به خواست پنهان نویسنده ی اعظم) معاد و روز قیامت ،اجبار و اختیار و از همه مهمتر تناسخ به شدت زیباوار ( و با مفهمومی نزدیک به کمال گرایی که مدنظر ماست) در قالب یه داستان به شدت تینیجری-مدرسه ایی پرداخته و دهن ما رو ماستی کرده طوری که اصلا اینکه آخر داستان "دان او" به "هارو" میرسه یا "کیونگ" مهم نباشه و فقط دنبال این جواب باشیم که "عایا انسان صاحب اختیار است یا اختیار او از دانش و بینش خدا خارج نیست؟" "عایا نویسنده ی دانای توانا ناظر بر تمام اعمال آشکار و نهان ماست؟" "عایا جهان دیگری برپاست یا دنیا پایان است؟" "تناسخ یعنی تکرار حضور یک روح یا حرکت کمالگرایانه انسان؟" و.... . دوم: وقتی میگم ساختار شکن نگید "دیگه چرا؟؟!" همیشه تو همه داستان ها ،آدم دلش برای نقش مرد مکمل کبابِ و همش ازاینکه اینقدر بهش کم لطفی میشه و عشقش بی ثمر میمونه حرص میخوره اما این داستان، اولین داستانیه (۹۰ درصد اطمینان) که نقش اصلی سرش بی کلاه میمونه و دلت براش پرپر میزنه😭 . سوم: اینکه این وبتون به شکل سریالی با نام extraordinary you در خدمت شماست تا همه ی عشق و هیجان شما محدود به چندتا نقاشی خوش آب و رنگ اما بدون جان نشه و لذتی چندین برابر نصیبتون کنه... . چهارم: فکر میکنم بین چند تِرا سریال کره ایی که دیدم بعد از سریال #Duel این دومین سریال ساختارشکن کره ایی بود که زد درب و داغونم کرد (البته الان در لیست ساختارشکن هام رتبه اول رو داره) . ضیق تعریف دارم پس برید خودتون ببینید با یه نگاه متفاوت به داستان و از خدا به خاطر چنین آفریده هایی ممنون باشید♥ پ.ن: ضمنا دنبال جواب سوالاتتون نباشید 😉😁 . . . #어쩌다발견한7월 #JulyFoundbyChance #extraordinaryyou #어쩌다발견한하루 #KimHyeYoon #김혜윤 #RoWoon #로운 #LeeJaeWook #이재욱 #LeeTaeRi #이태리 #BaeHyunSung #배현성 #듀얼 #7th_criticism_kdrama #djshezza

💫ENTRETENIMENTO💫
.
.
"#DoctorPlaybook" (título de trabalho) é um drama médico que conta as  ...

Dec 3, 2019

💫ENTRETENIMENTO💫 . . " #DoctorPlaybook" (título de trabalho) é um drama médico que conta as histórias cotidianas de médicos e pacientes em um hospital. O diretor #ShinWonHo e o escritor #LeeWooJung, que anteriormente trabalharam juntos em " #Reply 997", " #Reply1994", " #Reply1988" e " #PrisonPlaybook", se reunirão para este drama. Atores como  #JoJungSuk , #KimDaeMyung, #JungKyungHo ,  #YooYeonSeok , #JeonMiDo, #KimHaeSook ,  #JungMoonSung , #MoonTaeYu, #ShinHyunBin , #KimJunHan, #ChoiYoungJoon, #AhnEunJin, #HaYunKyung, #KimHyeIn, #ChoYiHyun, #BaeHyunSung,  #KimSooJin e #ChoiYoungWook participaram recentemente da primeira sessão de leitura de roteiro do próximo drama. Jo Jung Suk, Kim Dae Myung, Jung Kyung Ho, Yoo Yeon Seok e Jeon Mi Do mostraram química perfeita como amigos de longa data que se conheceram quando estavam na faculdade de medicina. Sua experiência brilhou ao impressionar com sua atuação detalhada. Os talentosos atores coadjuvantes também mergulharam imediatamente em seus personagens, aumentando a tensão e a diversão da sessão de leitura de roteiro. O diretor Shin Won Ho comentou: “Se você assiste aos dramas que fiz até agora, o ambiente do hospital tem sido usado com muita frequência. Eu pensei que poderia ser porque os principais momentos da vida acontecem em um hospital. 'Doctor Playbook' é um projeto que comecei pensando em contar as histórias de pessoas que vivem em uma atmosfera cheia de nascimento, velhice, doença e morte. ” Ele continuou: “Não é um drama incrivelmente emocionante ou que tenha um enredo dramático. Como sempre fiz, preenchi-o com histórias comuns e cotidianas. Reuni atores que podem mostrar a força de histórias comuns, triviais e cotidianas. Trabalharei para criar um projeto com um alto nível de perfeição, especialmente porque estou trabalhando com esses atores. ” "Doctor Playbook" está programado para estrear em 2020. . . ⛲ Soompi #clubdedoramas #kdrama #kdramacouple #koreandrama #dorama

Read more ▶️ https://www.soompi.com/article/1369196wpp/yoo-yeon-seok-jo-jung-suk-and-more-attend ...

Dec 3, 2019

Read more ▶️ https://www.soompi.com/article/1369196wpp/yoo-yeon-seok-jo-jung-suk-and-more-attend-script-reading-for-new-drama-by-reply-series-creators ㅡ #JoJungSuk #KimDaeMyung #JungKyungHo #YooYeonSeok #JeonMiDo + #KimHaeSook  #JungMoonSung #MoonTaeYu  #ShinHyunBin #KimJunHan #ChoiYoungJoon #AhnEunJin #HaYunKyung #KimHyeIn #ChoYiHyun #BaeHyunSung  #KimSooJin #ChoiYoungWoo #WiseDoctorLife #유연석 #김대명 #전미도 #조정석 #정경호 #슬기로운의사생활

[LECTURA DE GUIÓN]
Próximo Drama: ❝Doctor Playbook❞ |Estreno, 2020| OMG! 👏😍😍😍...Ca ...

Dec 3, 2019

[LECTURA DE GUIÓN] Próximo Drama: ❝Doctor Playbook❞ |Estreno, 2020| OMG! 👏😍😍😍...Cada vez más, queda confirmado que el 2020 viene con todo! 🔥😍 ___ ¡Un nuevo y emocionante drama llega a tvN! ___ "Doctor Playbook" (título provisional) es un drama médico que cuenta las historias cotidianas de médicos y pacientes en un hospital. El director Shin Won Ho y el escritor Lee Woo Jung, que anteriormente trabajaron juntos en "Reply 1997", "Reply 1994", "Reply 1988" y "Prison Playbook", se reunirán para este drama. ____ Actores como #JoJungSuk , #KimDaeMyung, #JungKyungHo , #YooYeonSeok , #JeonMiDo, #KimHaeSook , #JungMoonSung , #MoonTaeYu, #ShinHyunBin , #KimJunHan, #ChoiYoungJoon, #AhnEunJin, #HaYunKyung, #KimHyeIn, #ChoYiHyun, #BaeHyunSung, #KimSooJin y #ChoiYoungWoo asistieron recientemente a la primera sesión de lectura de guiones para el próximo drama. ____ Jo Jung Suk, Kim Dae Myung, Jung Kyung Ho, Yoo Yeon Seok y Jeon Mi Do mostraron una química perfecta como amigos de mucho tiempo que se conocieron cuando estaban en la escuela de medicina. Su experiencia brilló cuando impresionaron con su actuación detallada. ____ Los talentosos actores secundarios también se sumergieron de inmediato en sus personajes, aumentando la tensión y la diversión de la sesión de lectura de guiones. ____ El director Shin Won Ho comentó: “Si miras los dramas que he hecho hasta ahora, el entorno del hospital se ha utilizado con mucha frecuencia. Pensé que podría ser porque los momentos clave de la vida tienen lugar en un hospital. 'Doctor Playbook' es un proyecto que comencé mientras pensaba en contar las historias de personas que viven en una atmósfera llena de nacimiento, vejez, enfermedad y muerte ". ____ Continuó: “No es un drama que sea increíblemente emocionante o que tenga una trama dramática. Como siempre lo he hecho, lo llené de historias ordinarias y cotidianas. Reuní actores que pueden mostrar la fuerza de las historias ordinarias, triviales y cotidianas. Trabajaré para crear un proyecto con un alto nivel de perfección, especialmente porque estoy trabajando con estos actores ". ___ Fuente: Soompi ___ #Kdramas #Kdrama #Kdramasnews

KimSaeRon and BaekKyung

Dec 3, 2019

KimSaeRon and BaekKyung's Brother, BaeHyunSung in Love Playlist Season 4 (WebDrama) ©Kroducer #xandria05_mix #kimsaeron #김새론 #leverage #레버리지사기조작단 #baehyunsung #배현성 #webdrama #loveplaylist #extraordinaryyou #haroofoundbychance #어쩌다발견한하루

Bae Hyeon Seong (배현성)
May 3, 1999 (20y/o)
IG: @bxbxbxbxb_

#Dazed #dazedkorea
#bhs #baehyunsun ...

Nov 24, 2019

Bae Hyeon Seong (배현성) May 3, 1999 (20y/o) IG: bxbxbxbxb_ #Dazed #dazedkorea #bhs #baehyunsung #baehyunsungfanart #fanart #loveplaylist #parkhaneul #ulzang

🤴🏼Who is Juda?
🤣Juda is mine
Salfok ama #Rowoon dan #Hyeyoon wkwk
Ini pas scene #Haru ilang ...

Nov 23, 2019

🤴🏼Who is Juda? 🤣Juda is mine Salfok ama #Rowoon dan #Hyeyoon wkwk Ini pas scene #Haru ilang ya, udah mau akhir2 gitu, habis itu mereka langsung bikin video2 bareng👍🏼 #extraordinaryyou #kimhyeyoon #kimrowoon #kimseokwoo #leejaewook #kimyoungdae #junggunjoo #naeunapril #kimjiin #kimhyunmok #baehyunsung #leetaeri

#Jaewook itu emang aslinya hyungable banget
#Hyunsung kaget liat viewersnya Jaewook 
Sebenernya mala ...

Nov 22, 2019

#Jaewook itu emang aslinya hyungable banget #Hyunsung kaget liat viewersnya Jaewook Sebenernya malam ini baru bener2 nyelesaiin episode terakhir, dan suka sama banget sama kesetiaan, perhatian dan rasa sayang #Baekjoonhyeon ke #Baekkyung sebagi adek ke kakak, dia ternyata yang paling ngerti baekyung😊 Thanks for "Lee Jae Wook Fans" for subbed it😘 #wrapupparty #extraordinaryyou #leejaewook #baehyunsung

Uploadan terakhir mereka sebagai cast #extraordinaryyou 😭😭😭
#Hyeyoon udah ngetag #Rowoon 
K ...

Nov 21, 2019

Uploadan terakhir mereka sebagai cast #extraordinaryyou 😭😭😭 #Hyeyoon udah ngetag #Rowoon Kok #Rowoon gak ngetag #Hyeyoon balik sih🙈 Btw #Saeron komenin #Hyunsung 🌷 Love them so much😍 Baru sadar si #Jiin seagensi ama #Jaewook ya😅 #kimhyeyoon #kimseokwoo #kimrowoon #leejaewook #kimyoungdae #junggunjoo #naeunapril #kimjiin #baehyunsung

Versi panjang nya gaeees
Senyuman combo dari Jaewook (1998) & Hyunsung (1999)
-----------
Refleks ng ...

Nov 18, 2019

Versi panjang nya gaeees Senyuman combo dari Jaewook (1998) & Hyunsung (1999) ----------- Refleks ngikut senyum dooong 😁😄 . . #leejaewook #baehyunsung #loveplaylist #extraordinaryyou #haroofoundbychance #julyfoundbychance #searchwww #webdrama #leejaewookworld #hyunbin #crashlandingonyou #sonyejin #mygirlfriendisanalien2019 #alenfang #kimhyeyoon

#Repost @awesome_ent_official
• • • • • •
#배현성 #KT #iPhone11
.
#광고계블루칩 ...

Nov 12, 2019

#Repost awesome_ent_official • • • • • • #배현성 #KT #iPhone11 . #광고계블루칩 배현성씨의 KT iPhone11 광고 속 모습 포착! 박물관에서 뛰쳐나온 조각이 여기있네~ 멋짐 뿜뿜 아이컨택에 여심 사르르! 자기주장 확실한 배현성씨 이목구비 구경하세요✨👀 . Bae Hyun Sung in iPhone11's advertisement. . #baehyeonseong #❤️ #baehyunsung #playliststudio #playlist_studio #loveplaylist #loveplaylistseason1 #loveplaylist1 #loveplaylistseason2 #loveplaylist2 #loveplaylistseason3 #loveplaylist3 #loveplaylistseason4 #loveplaylist4 #haneul #haneulpark #love #cute #kdrama #webseries #webdrama #koreanactor #extraordinaryyou

Gemes gemes
Eaa pegangan tangan😅
#kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4 ...

Nov 11, 2019

Gemes gemes Eaa pegangan tangan😅 #kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4

Tipe cowok yang kusuka, cuma bisa keliatan bener2 baik ya ke kita aja
Kayak parkha keloatan cool ban ...

Nov 11, 2019

Tipe cowok yang kusuka, cuma bisa keliatan bener2 baik ya ke kita aja Kayak parkha keloatan cool banget kalo sama orang lain, tapi sama seoji bener2 keliatan manisnya💕 #kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4

Pas udah janjian bisa sweet gini sih si parkha ke seoji🙈
#kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4 ...

Nov 11, 2019

Pas udah janjian bisa sweet gini sih si parkha ke seoji🙈 #kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4

Kesalahpahaman yang bikin gemes tapi aku syukaa💕
#kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4 ...

Nov 11, 2019

Kesalahpahaman yang bikin gemes tapi aku syukaa💕 #kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4

Padahal pen ketemu tapi alasannya minta di traktir, muka dia keliatan kecewa banget pas denger seoji ...

Nov 11, 2019

Padahal pen ketemu tapi alasannya minta di traktir, muka dia keliatan kecewa banget pas denger seoji ngomong "mian" #kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4

Tambah dah scene ini,  pengen apa ya rasanya🙈
#kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4 ...

Nov 11, 2019

Tambah dah scene ini, pengen apa ya rasanya🙈 #kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4

Ketika sahabat cowok gak mau sahabat ceweknya tau kalo dia lagi suka sama cewek lain🙈
#kimsaeron  ...

Nov 11, 2019

Ketika sahabat cowok gak mau sahabat ceweknya tau kalo dia lagi suka sama cewek lain🙈 #kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4

Nunggu balesan dari seoji ampe segitunya wkwkw
Sumpah pas bagian dia kek gini kuulang terus🙈
#kim ...

Nov 11, 2019

Nunggu balesan dari seoji ampe segitunya wkwkw Sumpah pas bagian dia kek gini kuulang terus🙈 #kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4

O O O udah mulai jealous dia🙈
#kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4 ...

Nov 11, 2019

O O O udah mulai jealous dia🙈 #kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4

Ketika parkha udah bener2 ngabaikan jeongpu dan gak sabar nungguin balasan dari seoji🙈
#kimsaeron ...

Nov 11, 2019

Ketika parkha udah bener2 ngabaikan jeongpu dan gak sabar nungguin balasan dari seoji🙈 #kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4

💕💕💕
#kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4 ...

Nov 11, 2019

💕💕💕 #kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4

Nadanya parkha pas nanya "terus kenapa?" ituloh kayak lembut banget dan tambah bikin baper🙈
#kims ...

Nov 11, 2019

Nadanya parkha pas nanya "terus kenapa?" ituloh kayak lembut banget dan tambah bikin baper🙈 #kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4

Hua hua kesalah pahaman ini membuatku sangat frustasi wkwkw
Dan dua hari ini jadi ngulang terus dram ...

Nov 11, 2019

Hua hua kesalah pahaman ini membuatku sangat frustasi wkwkw Dan dua hari ini jadi ngulang terus drama ini tapi paling suka pas bagian kesalahpahaman mereka berdua wkwk🙈 #kimsaeron #baehyunsung #loveplaylist4

Sumpah udah mulai sesek gimana gitu lo
Seoji mikirnya parkha jaelous gegara pureum, yang parkha nya  ...

Nov 11, 2019

Sumpah udah mulai sesek gimana gitu lo Seoji mikirnya parkha jaelous gegara pureum, yang parkha nya gak tau kalo seoji udah liat foto itu🙈 #kimsaeron #baehyunsung

Nah habis nonton #ateenseason2 dan lebih dukung pemeran baru
Terjadi lagi ketika nonton #loveplaylis ...

Nov 11, 2019

Nah habis nonton #ateenseason2 dan lebih dukung pemeran baru Terjadi lagi ketika nonton #loveplaylist4 , maybe karena #saeron yang main🙈 Ini ada scene pertama #Seojimin dan #Parkhaneul bertemu setelah seoji liat foto parkha nyium pipi #Jeongpurem Padahal si parkha udah mulai suka Dan mulai banyak kesalah pahaman setelah inj Gak kuaaaat pas nonton ongoing nungguin ep selanjutnya, mana scene mereka berdua dikit wkwk #kimsaeron #baehyunsung

#Repost @awesome_ent_official
• • • • • •
#배현성 #어쩌다발견한하루
.
두둥! ...

Nov 10, 2019

#Repost awesome_ent_official • • • • • • #배현성 #어쩌다발견한하루 . 두둥! 준현에게도 자아가 있었다는 흥미로운 사실👀 이야기가 이대로 흘러가면 형은 행복할 것이라는 준현의 말에 다음 이야기에 대한 궁금증은 높아져갑니다! 숨은 신스틸러로 이목을 사로잡고 있는 배현성씨의 활약, 앞으로도 기대해주세요🙏 . From Ep 24 . #❤️ #baehyunsung #dazedkoreamagazine #dazedkorea #dazedandconfused #playliststudio #playlist_studio #loveplaylist #loveplaylistseason1 #loveplaylist1 #loveplaylistseason2 #loveplaylist2 #loveplaylistseason3 #loveplaylist3 #loveplaylistseason4 #loveplaylist4 #haneul #haneulpark #love #cute #kdrama #webseries #webdrama #koreanactor #extraordinaryyou #baehyunseong

Pada takut lebah semua sih🙈
Btw bapaknya #Baekyung kok so sweet gitu sih💕
Making Film
#extraor ...

Nov 8, 2019

Pada takut lebah semua sih🙈 Btw bapaknya #Baekyung kok so sweet gitu sih💕 Making Film #extraordinaryyou #julyfoundbychance #kimhyeyoon #kimrowoon #kimseokwoo #leejaewok #baehyunsung

#Haru kok gagah bet sih🤣
Bromance nya ama si #Baekyung juga🙈

Making Film
#extraordinaryyou #j ...

Nov 8, 2019

#Haru kok gagah bet sih🤣 Bromance nya ama si #Baekyung juga🙈 Making Film #extraordinaryyou #julyfoundbychance #kimhyeyoon #kimrowoon #kimseokwoo #leejaewok #baehyunsung

We use cookies, just to track visits to our website, we store no personal details